Friday, September 4, 2009

Tambah Lagi Ahli...


Tiga ari lepas my sis yg kat Kulim 2 msg aku..utk inform yg die dh berjaya menambah lagi cucu utk Abah n Mama aku...Perh..percubaan dh berjaya n membuahkan hasil..die pun pnh ckp kt aku yg die mmg nk tmbh ank lagi memandangkan ank2nye dh besar..ble mama aku tau mama agak terkejutla jugak..mama aku ckp nape xtgu dlu..biar anak beso2 dulu..hidup stabil skit..tp sperti biasa la jawapan kakak aku yg degil ni..dh teringin nk pegang bb..erm...mama nak wat cmne kn..gini la klu anak2 ramai yg dh kawen..tambah2 plak sume yg kawen ank pompuan...ai mama..tiap2 tahun la ade cucu..tahun ni dh tambah 2..tahun dpn xtau lagi...kite tunggu n lihat sape yg akan menyusul menambah ahli selepas ni....hehehehehehehe

ni la akak aku yang dh berjaya menambah bilangan ahli keluarga bersama2 ngan anak2nye..tahniah!!!

2 comments:

Mawar_berduri said...

uish... tak leh jadik ni ...Beth..ko ape lagi..lawan la beb.. tambah lagi sorang..muahahahha ... :P

eda shamieda said...

eh..ko ni ros...
aku baru je menambah cucu mak aku..aku nk bg peluang kt org lain dulu..bawa bertenang...bykkn bersabar...aku kasi can kt ko dulula..n then baru aku tambah...OK....hehehehehe