Monday, November 9, 2009

Sesuatu yg cukup mengharukan...huhuhuhuhu...

Di zaman kegawatan ekonomi sekarang ni...(lbh2 lagi bg kakitangan kerajaan yg kesempitan dn hampir tersepit sekarang ni) yang sentiasa mengharapkan ujung bulan cpt dtg...huhuhu...cptla ujung bulan...aku masih lagi dpt surprise sempena My Besday yang dh 6hari berlalu..dh makin tua rupanye aku...huhuhuuu...Thanks kak rose n aina...saya mmg cukup2 terharu...tp xdpt nangis spt yg diharapkan sbb mlm sblmnye saya dh puas nangis...Mr Ayah yang wat...huhuhuhuhu..by da way thank you so much...luv both of u...mmmmmmuuuuuuuaaaaaahhhhhh :-*
ni la kek yg sangat2 comel..
rase mcm budak kecik lagi..siap tiup2 lilin lagi..

ngn kak rose after sesi tiup lilin..

ni ngn aina yang memakai baju kanggaru beliau..huhuhu


p/s : Gambau ni aku amik dari blog kak rose...huhuuhu..by da way thank you so much 4 da surprise...

4 comments:

Mawar_berduri said...

Waa....bestnya mamam kek..nak jugak..nak jugak...HappY BelatEd BirThDaY my DeaR fwEn.... :)

semoga sentiasa dirahmati allah,
panjang umo dan dimurahkan reJeki...amin...

eda shamieda said...

mmg best sgt2 kek 2..tq ros..ko pun cm 2 gak...amin

[s.u.r.i.a] said...

hepi belated birthday beth. semoga panjang umur, dmurah kn rezeki seisi keluara & berbahagia dunia akhirat. amin.
ni link baru su, http://kuyakuniya.blogspot.com/

eda shamieda said...

thanks suria..patut pun xblh bukak blog sue 2..rupenye dh tukar link