Thursday, January 7, 2010

RiNdUUUUU.....

Diam xdiam dh hampir sebulan gak aku tinggal kn Harraz kt kampung..N selama itulah aku masih xberkesempatan nk menjenguknye...walaupun aku xpenah miss call my parent utk tny perkembangan nye kt sana tp itu masih lum cukup utk mengubati rindu ini..aku sgt rindukan nya...

Mendengar suaranya yg mmg suka membebel (dalam bahasa die) wat hati aku bertambah sayu..menitis jugak airmata ni tanpa pedulikan pandangan orang..

Sekarangni mama aku ckp Harraz dh semakin lincah.
- merangkak pun dh laju..habis 1 umah die pusing
-naik walker pun laju.ala2 tokyo drift..lagi2 klu nmpk comel (kucing ksygn mama).
-dah pandai mengemas pinggan mangkuk
-nmpk atok terus nak ikut n mintak atok bwk die round2 kg naik moto..
- dh makin kuat mkn n minum susu sesuai ngn perkembangannya
- dh berlatih panjat tangga
- xboleh tengok org tido..mst nk korek mata..xpun tepuk2 pp n bdn org
- tp smp skrg GG DIE LUM ADE URA2 NK TUMBUH..ble tau nk tumbuh..dh 8 bulan pun.

erm..setakat 2 je yg aku tau..2 pun dari mulut mereka di sana..xsabar nk balik nextweek..
yang paling best NEXTMONTH dh BLH BWK HARRAZ BLK SINI...

3 comments:

mawar_berduri said...

Ciannya dier...dah ambik Harraz ke blom ni?....

eda shamieda said...

hujung bulan ni baru nk amik...lps ni dh xperlu dok berjauhan lagi..xtertahan menanggung windu ini...(ceh...cm ayat jiwang plak)

Mawar_berduri said...

uit...ble ni nak hapdet blog?...huhuhu